Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Ole pule ole NPS e maua fa'atatau ile pisinisi tau soifua maloloina

O le pule o le kamupani lomitusi ma mamanu o Newcastle Print Solutions Group (NPS) na faʻaopoopoina se pisinisi faʻalesoifua maloloina i lana vaega faʻatupulaia ina ua uma ona valaʻau lana tagata lomitusi i le ulugaliʻi e fesoasoani ia i latou e faʻatau poloketi PPE.
O Richard ma Julie Bennett o i latou foi na faavaeina le Derwentside Environmental Testing ma i latou sa umia muamua le Gateshead FC.I le taimi o le faʻamaʻi o le coronavirus, na fai atu a latou tagata faʻatau ia i latou e faʻaoga o latou poto faʻasaienisi ma faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga e faʻatau ai tusi faamaonia o poloketi PPE e fetaui ma tulaga nei e faigata ona maua.
Na maeʻa e le toʻalua le mauaina o le Caremore Services, o se sapalai o meafaigaluega a Teesside, mai o la faatonu litaea Peter Moore ma David Caley ia Iuni 1.
O le Caremore e tu'uina atu sapalai fa'afoma'i ma fa'amamāina i tagata fa'aitulagi i totonu o le falema'i ma fale tausi ma'i, fa'apea fo'i ma le tele o isi oloa, e aofia ai moega fa'asalalau eletise, nofoa ta'ele, si'itaga fa'afoma'i, ma'ata, mea fa'amama fa'alavelave ma meaafale.
O Michael Cantwell, o le ulu o mea tau tupe i le RMT Accountants and Business Advisors, na taʻitaʻia le mauaina e fai ma sui o Bennetts, ma Swinburne Maddison paaga Alex Wilby na tuuina atu fautuaga faaletulafono.O Craig Malarkey, paaga a Tilly Bailey & Irvine, na tuuina atu fautuaga faaletulafono i le kamupani na tuuina atu.
Na faamatalaina e Richard Bennett Caremore "o se fuafuaga lelei atoatoa mo la matou pisinisi [lea] e mafai ai ona matou ulufale aloaia i le alamanuia tau soifua maloloina".
Na ia taʻu atu i le Printweek: “I nai masina muamua o le faʻamaʻi, na leiloa le 70% o la matou pisinisi i le po.O lenei tulaga na amata ona toe faʻaleleia mai le amataga o le taumafanafana i le tausaga talu ai, ae e fesoasoani ia i matou, na matou faʻaogaina nisi o fesoʻotaʻiga muamua Sau e faʻatau mea e pei o PPE e fesoasoani ai i nisi o matou tagata faʻatau.
“O se itu taua tele ia i matou le i ai o nisi o tagata faatau i fale tausi soifua i lea taimi ona sa latou manaomia foi se fesoasoani ma fesili mai ia i matou pe mafai ona matou tuuina atu auaunaga mo i latou, o lea na matou fesoasoani ai ia i matou i faigata o le fesoasoani ia i latou.
"Ae matou te fiafia i mea matou te faia ma matou te le manaʻo e sui, o lea la o le mauaina e le gata e faʻaopoopo i le pisinisi lomitusi, ae faʻapea foi ina ia sili atu le taʻamilosaga-o le a matou sailia a matou tagata faʻatau fale tausi maʻi, e le gata mo tausisoifua. fale meafale, ma lomiga.”
Na viia foi e Bennett le "lagolago lelei" a le au a le RMT ma Swinburne Maddison, lea na ia fai mai na fesoasoani i le faagasologa o fefaʻatauaiga.
"Ma matou te tulimatai atu e faʻaogaina avanoa matou te iloa o loʻo i o matou luma," o lana faʻaopoopo mai lea.
E to'avalu tagata faigaluega a le Caremore o le a fa'aauau pea ona nonofo i o latou ofisa o iai nei.E ui lava ua avea le kamupani ma vaega o le vaega lautele o le NPS, o lona igoa ma lona igoa o le a taofia mo le lumanaʻi lumanaʻi.
Fai mai le RMT's Cantwell: "E iloa e Richard ma Julie le mea e manaʻomia e fausia ai se pisinisi manuia.O lenei mauaina lata mai o le a mafai ai ona latou tuʻufaʻatasia a latou pisinisi ma le poto faʻasaienisi ma le poto faʻapitoa e ausia ai taunuuga sili.
Na faaopoopo mai Wilby o Swinburne Maddison: "E manaia le galulue faatasi ma Richard ma Julie mo le tele o tausaga ma auai i le tele o galuega faatino e foia ai ma le manuia nisi o faafitauli faigata ma fesoasoani i le latou mauaina lata mai."
O le NPS Group, lea ua maua nei le 3.5 miliona pauna, e 28 tagata faigaluega, e aofia ai Newcastle Print Solutions ma Hartlepool-based Atkinson Print, lea na maua e Richard ma Julie Bennett ia Aokuso 2018 ma Ianuari 2019, i le faasologa.
Ia Novema o le tausaga talu ai, na faʻapipiʻi ai foi e le NPS ni masini lomitusi fou e lua o Mimaki UV-o se masini taʻavale-to-roll ma se moega mafolafola-na saunia e Granthams.O le ofisa faʻapitonuʻu a le RTC na fesoasoani i le kamupani ia maua se fesoasoani a le Covid e faʻaalu ai le 50% o tupe teufaafaigaluega.
Fai mai Bennett o le pusa fou e fesoasoani i kamupani e faʻateleina a latou pulega e ala i le tuʻuina atu o galuega lautele e pei o faʻasalalauga lolomi i totonu o le fale.
O loʻo faʻatautaia foʻi e le kamupani lithography ma numera numera i ana matagaluega lomitusi i nofoaga e tolu, lea o loʻo i ai nei le aofaʻi atoa e tusa ma le 1,500 sikuea mita.
© MA Business Limited 2021. Lolomiina e MA Business Limited, St Jude's Church, Dulwich Road, Lonetona, SE24 0PB, o se kamupani na lesitala i Egelani ma Uelese, faanumera.06779864. MA Pisinisi o se vaega o le Mark Allen Group.


Taimi meli: Au-03-2021