Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Faʻafefea ona faʻamasinoina le faʻatinoga o le UV Flatbed Printing Machine

I le atinaʻeina o loʻo i ai nei o le maketi lolomi lolomi UV mo le tele o tausaga, o loʻo i ai se eseesega tele i le tau o le masini. Pe a filifilia le lomitusi UV flatbed, ia mautinoa ia malamalama i lenei masini. e sili atu le fa'amautinoaga lelei ma e fai si maualuga le tau fa'afaigaluegaina.

1(1)

I totonu o le alamanuia, o se faavaa lolomi lolomi mafolafola UV lelei e ausia uma-uʻamea tuʻufaʻatasia tino, ina ia mautinoa i le faagasologa o le faaaogaina, o le tulaga o le masini mo se taimi umi e le deform.The taʻiala taʻiala ma afi faʻaaogaina e lelei uma- lauiloa ituaiga po o oloa faaulufale mai.O le nozzle foi o se node autu i le faiga lomitusi.O nisi pisinisi ina ia faaitiitia tau o le a shoddy, lea e aafia tonu ai le aafiaga lomitusi o le masini ma tau gaosiga.

tioata06

 

E mafai foi ona tatou faamasinoina le faatinoga atoatoa o se masini e ala i le suega lomitusi o le masini, ma o le saʻo lomitusi o le UV flatbed lomitusi o se ata lelei i le alamanuia.E mafai ona lolomi mataʻitusi lelei, e mafai ona lolomi tamaʻi vai papatisoga e aunoa ma le faapipiiina ese le ata lafoia, o se lomitusi e sili ona lelei UV mafolafola lolomi le laina tutusa ma le saʻo eseese e iloa ai pe i ai se misalignment.A lelei UV mafolafola lomitusi e mafai ona i ai i se tasi nofoaga ma eseese precision.Ma i le tulaga o le lomitusi faifai pea, o le lolomiina o se lelei E le fa'agesegese le masini UV flatbed.

keramika04

 

NTEK UV lomitusi, faʻaaogaina fale gaosi-grade Ricoh nozzle, lomitusi aafiaga e mautu, lanu susulu, lelei ata lelei, UV lomitusi filifiliga muamua a alamanuia.

ssada


Taimi meli: Iuni-03-2021