Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Fa'afefea ona filifili se lolomi sa'o UV

lomitusi UV ua ulu atu i se tulaga maualuga atinae saoasaoa, lomitusi UV totonu o aiga e pei o pupu o le ina ua mavae se timu tautotogo atiina ae, o lenei foi faailogaina le tekinolosi lomitusi i Saina ua ulufale atu i se fou stage.UV lomitusi e mafai ona lolomi le tele o ituaiga oloa, e le faatapulaaina e le mea, ma le lelei o le lolomiga e matua lelei lava, ae o loʻo i ai foi se faʻafitauli, o le tele o tagata faʻatau e le iloa pe faʻafefea ona filifili pe a faʻatau le lomitusi UV. O le asō o le a ou fesoasoani ia te oe e foia lenei faafitauli. Faʻafefea ona faʻatau se UV lomitusi.

4

Muamua, o le faʻatinoga ma faʻamaufaʻailoga o meafaigaluega e tatau ona mafaufau lelei

O tagata faʻatau i le faʻatauina o masini o le a taua tele i se faʻafitauli, o le lomitusi lelei ma le saoasaoa o meafaigaluega, o le mea moni, o se mea sese foi lea pe a faʻatauina le lomitusi UV, e le mafai ona tele naua le tulituliloaina o tapulaʻa o le masini. , i le umi lava e talafeagai mo i tatou lava i luga o le laina. I se tulaga lautele, o le iugafono o se lomitusi e faafeagai ma lona saoasaoa lomitusi, o lona uiga, o le maualuga o lau iugafono, o le faagesegese foi o lau saoasaoa lomitusi. e le mafai e le masini ona taulai atu i le na o le tutusa, ae ia mafaufau i itu taua o itu uma, ma mafaufau i le lelei ma le saoasaoa o le lolomiina. isi mataupu fa'apitoa e mana'omia ona iloilo.

Lona lua, mafaufau i meafaigaluega e fetaui ma mea e faʻaaogaina:

UV lomitusi o se meafaigaluega fa'apitoa, o lea na te fa'aaogaina le meafaitino o lo'o i ai fo'i le talosaga sa'o, ae maise lava mo le gaosiga o tagata fa'atau e fai si tele, ona o le tele o mea, o le aofa'i o meafaitino e fai si tele, pe afai e te fa'aogaina mea leaga e faigofie ona fai atu. fa'aleagaina mea fa'aoga meafaigaluega, e pei o le nozzle, ma le nozzle e taugata tele, fa'apea fo'i ma vaega autu o le lomitusi UV, pe a uma le fa'aleagaina e faigofie ona mafua ai le leiloa o le tagata fa'atau.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o le maketi, o loʻo amanaʻia foʻi e le au gaosi manaʻoga o tagata faʻatau, o le taimi nei o loʻo i ai foi le tekinolosi i le tele o faʻaleleia, o le faʻataʻitaʻiga o le masini ua faʻalauteleina, ae e mafai foi ona faʻavasegaina e tusa ai ma oloa a le tagata faʻatau. matou te fautua atu pe a faʻatau le masini e filifili pe a uma le faʻatau atu auaunaga ina ia mautinoa o le tagata gaosi oloa e asiasi patino.

4
11
57

Taimi meli: Apr-14-2021