Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Fa'ailoga e iloa ai le sa'o sa'o o lomitusi o lomitusi mafolafola UV

I le avea ai o se masini lomitusi maualuga, o le UV flatbed lomitusi e tatau ona i ai se seti atoatoa o tulaga faʻatulagaina o fua faʻatatau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lapopoa o togitogi vaitusi o le pusi lomitusi uv, pe tutusa laina faʻasolo, o le manino o le ata o le ata, o le manino o tamaʻi mataitusi, o le tikeri o le toe gaosia o lanu o le ata, ma isi o tulaga uma ia. e fua ai le sa'o o le lomitusi uv.O a la mea e a'afia ai le sa'o o le lomitusi uv?Sei o tatou iloiloina i lalo:

1. Lomitusi sa'o

I le taimi nei, o pusi lomitusi UV i luga o le maketi e aofia ai Iapani's Epson, Iapani's Seiko, Iapani's Ricoh, Iapani's Toshiba, Iapani's Kyocera ma isi fa'aoga masani.Nozzles eseese e eseese sa'o.O le sa'o o le pusi e aofia ai itu e lua, o le tele o vaitusi matāua PL tau ma le numera o vaitusi togi DPI iugafono.

1) PL tau o le vaitusi matāua voluma: O le lelei o le vaitusi matāua, o lona uiga, o le sili atu ona lelei o le pupuni orifice, laʻititi le tau PL (o le PL voluma iunite o le picoliter), ma maualuga le saʻo.

2) DPI iugafono: Ole numera ole vaitusi togitogi ile sikuea inisi e taʻua ole DPI.Ole tele ole DPI, ole maualuga ole sa'o.

I le taimi nei, o loʻo i ai faʻamau Iapani Epson ma Iapani Ricoh nozzles ma le maualuga maualuga i luga o le maketi.O le Iapani Epson nozzles e 2.5pl ma o le iugafono o le 2880dpi, ma le Ricoh nozzles e 7pl ma le iugafono o le 1440dpi.

2. le sa'o o le uv flatbed lomitusi taiala sikulima

O ituaiga eseese o ta'iala sikulima e eseese sa'o.O le maketi ua vaevaeina i le olo olo ma oomi fao.Faatasi ai ma i latou, o le sikulima olo e maualuga le saʻo.O faʻailoga e aofia ai Saina taʻiala masani faʻataʻitaʻiga, Saina Taiwan Shangyin faʻailoga, THK faʻailoga Iapani, ma isi. O ituaiga eseese o nei mea e eseese auala e gaosia ai ma saʻo.

3. Le sa'o faaletino ma le laugatasi o le uv lomitusi tulaga

I le taimi o le lolomiina, o le mautu o le tino ma le mafolafola o le tulaga e taua tele.O le le lelei o le mautu o le fuselage o le a mafua ai le le fetaui lelei o le lolomi, vaitusi lele, ma isi.

4.le lelei o le afi

O le lelei o le afi o le lomitusi UV e ese, e le saʻo le afi, ma o le Y axis e le o faʻatasi, lea o le a mafua ai ona piʻopiʻo le oloa lolomi, o le mea lea tatou te taʻua o le faʻaogaina o le diagonal le saʻo ma le le saʻo o le resitalaina o lanu. , o se faafitauli ogaoga foi.

5.le saoasaoa lomitusi o lomitusi mafolafola uv

I le faagasologa o le gaosiga o lomitusi uv, saoasaoa o le tauvaga.Ae mo le lomitusi uv lava ia, o le vave o le lelei.Ona o le lomitusi uv lava ia e tolu ona mea, 4pass, 6pass, 8pass, o le maualalo o le numera o pasi, o le saoasaoa o le saoasaoa ma le maualalo o le saʻo.O le mea lea, i le taimi o le faʻaogaina o le lomitusi uv, e masani lava ona filifilia le saoasaoa o le saoasaoa, o lona uiga, le saoasaoa o le lolomi o le 6pass e faʻatino.

6. Le manino o mea ata

Matou te iloa uma lava e mafai e le lomitusi UV ona lolomi ituaiga eseese, e pei o aʻafiaga o vaalele, 3D faʻamalologa, 8D, 18D aʻafiaga, ma isi, ona faʻapea lea o le faʻamoemoe o le i ai o mea faʻamalamalama maualuga.O le ata e maualuga le faʻamalamalamaga, ona faʻapea lea o le lolomi e matua maualuga le faʻamalamalamaga, a leai, e matua faanenefu.

O mea taua e ono o loʻo i luga e aʻafia ai le sao atoatoa o lomitusi UV.O le mea moni, o loʻo i ai isi mea e leʻi taʻua, e pei o le faʻaogaina o le siosiomaga, mea tuai o masini, ma isi mea, o le a aʻafia ai le saʻo o le lolomiina o lomitusi UV.O mea o loʻo i luga e mo naʻo le faʻamatalaga, afai e te fiafia i ai, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i matou i auiliiliga.


Taimi meli: Aukuso-08-2022